เทรนด์การแต่งห้อง2024
In 2024, bedroom decoration is no longer limited to comfort. But it also includes attention to detail that reflects the style and privacy of each person. Let's take a look at some of the trends that will help make your bedroom more than just a place to relax.
6 Jun 2024
วิธีเลือกผ้าปูที่นอนที่ดีที่สุด
Choosing bedding for young children is not like choosing bedding for adults. Because young children's skin is delicate and needs special care. This article will guide you on how to choose the best bedding for your baby.
23 May 2024
 Nasa's organizational innovation led to the development of memory foam mattresses.
When discussing quality sleep, memory foam mattresses are considered a global revolution in the bedding industry. Developed by NASA to reduce pressure during space travel, this innovation has been adapted for everyday use to enhance quality of life.
30 Apr 2024
Did You Know? The Quality of Your Mattress Affects Your Sleep and Health
Sleep is not just part of our daily life cycle but also an activity that greatly influences our health and quality of life. The mattress is a primary factor in our sleep that should be prioritized because sufficient and quality rest can rejuvenate our body and mind, and positively impact our health. Let's find out why choosing a good mattress is crucial for your health and what factors to consider.
19 Apr 2024
ที่นอนยางพารา
Nowadays, choosing a mattress is not something that should be overlooked, as the quality of sleep can have an impact on health and happiness in daily life. When it comes to high-quality mattresses, latex mattresses have become a popular choice among many consumers due to their unique properties that meet a wide range of needs. This article will explore the main reasons why latex mattresses have gained popularity, emphasizing the features that make them stand out from other options.
10 Apr 2024
แต่งห้องนอนเล็กๆให้ดูกว้าง
Bedroom arrangement is very important. To help promote both physical and mental health. A bedroom that is organized in an orderly manner It can help you feel relaxed, reduce stress, and improve the quality of your sleep. It also helps to start your day full of energy and freshness. It creates an environment that is conducive to true relaxation. Make the bedroom not only a place to relax But it is also a place that promotes health.
9 Apr 2024
3 ways to relax before bed for a good night's sleep.
Does everyone know that if we sleep well, it will greatly benefit our health? Today, admin will share 3 ways for relaxing before bed for a good night's sleep.
20 Mar 2024
Can't sleep, stressed, what should I do? Activities that help you fall asleep easier
Many people experience insomnia problems. which affects mental and physical health To help you get the most rest. This blog will recommend nighttime activities that can promote better sleep. We'll explore both appropriate resting routines. Choosing dinner that promotes sleep and how to relax the mind To prepare the body for a peaceful and comfortable sleep at night.
15 Mar 2024
ฮวงจุ้ยผ้าปูที่นอน 12 ราศีเสริมดวงฉบับ 2024
ฮวงจุ้ยผ้าปูที่นอน 12 ราศีเสริมดวง หลักการเลือกผ้าปูที่นอนเสริมดวง เลือกสีผ้าปูที่นอนตามหลักฮวงจุ้ยอย่างไร เช็กได้จากฮวงจุ้ยสีผ้าปูที่นอนตามราศีได้เลยค่ะ แม้ว่าการจัดห้องนอนให้ตรงตามหลักฮวงจุ้ย จะช่วยให้เสริมสร้างความเป็นสิริมงคลให้กับเจ้าของห้องได้มากพออยู่แล้ว แต่จะดีกว่าไหมถ้าดูฮวงจุ้ยสีผ้าปูที่นอนไปประกอบกัน ด้วยวิธีเลือกสีผ้าปูที่นอนเสริมดวงตามราศีทั้ง 12 ราศี อยากรู้ว่าราศีของเราเหมาะกับสีผ้าปูที่นอนที่ถูกโฉลกกับตัวเองคือสีอะไร ก็ไปเช็กฮวงจุ้ยสีผ้าปูที่นอนกันเลยค่ะ
14 Feb 2024
เคล็ดลับเพิ่มประสิทธิภาพการนอนในผู้สูงอายุ
การนอนหลับพักผ่อนให้เพียงพอเป็นส่วนสำคัญที่มีผลกับสุขภาพของสูงวัย ดังนั้น ผู้สูงอายุควรได้รับการพักผ่อนอย่างเต็มที่ ซึ่งแต่ไม่เพียงช่วยฟื้นฟูร่างกาย แต่ยังเสริมสร้างจิตใจ วันนี้ซินด้า จึงนำเคล็ดลับการเพิ่มประสิทธิภาพในการนอนมาฝากกันค่ะ
14 Feb 2024
ทำไมที่นอน Pocket Spring จาก Synda ถึงเป็นทางเลือกที่ดีที่สุดสำหรับการนอนหลับที่สมบูรณ์
การนอนหลับที่ดีเริ่มต้นจากที่นอนที่ดี และที่นอน Pocket Spring ของ Synda ได้ถูกออกแบบมาเพื่อเติมเต็มความต้องการนั้น ด้วยนวัตกรรมที่ล้ำสมัย ที่นอนรุ่นนี้เป็นทางเลือกสุดพิเศษที่สร้างคุณภาพการนอนหลับ และสนับสนุนทุกส่วนของร่างกายได้อย่างเต็มที่ ในบทความนี้ เราจะดูว่าทำไมที่นอน Pocket Spring จาก Synda ถึงกลายเป็นที่นิยม และเป็นทางเลือกที่ไม่ควรมองข้ามสำหรับทุกคนที่มองหาการพักผ่อนที่ดีที่สุด
6 Feb 2024
แชร์เทคนิคการเลือกซื้อผ้าปูที่นอน ฉบับมือใหม่
การเลือกชุดเครื่องนอนที่เหมาะสมไม่เพียงแค่เพิ่มความสบายในการนอนหลับเท่านั้น แต่ยังช่วยเสริมบรรยากาศให้ห้องนอนดูดีขึ้นอีกด้วย ในบทความนี้ Synda จะนำเสนอเคล็ดลับที่จะช่วยให้คุณเลือกชุดเครื่องนอนได้อย่างเหมาะสม ไม่ว่าคุณจะเป็นมือใหม่ที่ต้องการเปลี่ยนลุคใหม่ให้กับห้องนอน หรือต้องการลงทุนซื้อชุดเครื่องนอนที่ตอบโจทย์ความต้องการของตัวเองก็ตาม
29 Jan 2024
ที่นอนสำหรับผู้สูงอายุ เลือกซื้อแบบไหนดี
เคยได้ยินไหมว่า ยิ่งอายุมากขึ้นยิ่งนอนหลับยากขึ้น? ซินด้าเชื่อว่าอาการแบบนี้มีกันทุกบ้านและถือว่าเป็นปัญหาใหญ่มากเลยทีเดียว เพราะเมื่ออยู่ในช่วงอายุวัยที่มากขึ้น ทั้งฮอร์โมนที่เปลี่ยนไป หรือความเสื่อมโทรมของสรีระล้วนเป็นปัจจัยที่ทำให้หลับยากแต่ดันตื่นง่าย รวมถึงเตียงและที่นอนก็เป็นอีกหนึ่งปัจจัยที่ส่งผลต่อคุณภาพการนอนของผู้สูงอายุด้วย วันนี้ซินด้าเลยมีเคล็ดลับเล็กๆน้อยๆในการเลือกที่นอนให้เหมาะสมกับผู้สูงอายุมาฝากกัน
29 Jan 2024
ไรฝุ่น อันตรายที่มองไม่เห็น ไรฝุ่นคืออะไร ป้องกันได้อย่างไร
ไรฝุ่น (dust mite) เป็นแมลงขนาดเล็ก ไม่สามารถมองเห็นได้ด้วยตาเปล่า เพราะมีความยาวเพียง 250 300ไมครอน มี 8ขา ไม่มีตา วางไข่คราวละ 20 50ฟอง 3สัปดาห์/ครั้ง ระยะฟักตัว 8 12วัน แต่ละตัวมีอายุ 2 4เดือน สามารถปะปนอยู่กับฝุ่นตามพื้นบ้าน ห้องนอน ที่นอน หมอน พรม โดยชอบอาศัยในที่อับชื้น และอบอุ่น ไรฝุ่นกินเศษผิวหนังและรังแคเป็นอาหาร จากนั้นจะถ่ายมูลไว้ในสถานที่ที่อาศัยอยู่ โดยเฉพาะบนเตียง หรือที่นอน ซึ่งเป็นแหล่งสะสมของตัวไรฝุ่นและมูลของไรฝุ่น
10 Jan 2024
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ Privacy Policy and Cookies Policy
Compare product
0/4
Remove all
Compare